Graafmachines zijn er in diverse maten. Uiteraard het formaat graafmachine wat in de bouw gebruikt wordt, maar er is ook een kleiner formaat, wat uzelf kunt gebruiken als u bijvoorbeeld graafwerkzaamheden in uw tuin wilt verrichten.

Dan is het handig als u deze kunt huren. Gelukkig bevinden zich in Nederland diverse bedrijven per regio waarbij u een dergelijke graafmachine kunt huren. Dit kan meestal per dag of per week, waarbij uiteindelijk de weekprijs naar verhouding goedkoper is. Waar u ook rekening mee dient te houden is het aantal draaiuren wat in het huurcontract staat. Gaat u namelijk per dag over het aantal vastgestelde draaiuren heen, dan wordt een meerprijs in rekening gebracht.

De gravers komen al vanaf 70cm. breedte, wat kan oplopen tot een zeer grote graver van 2,5m breed.

Houd er rekening mee een verzekering af te sluiten!

Bouwmaterieel
Tagged on:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.