Wanneer je op zoek bent naar een hoogwaardige kwaliteit waterpomp, met lange levensduur, dan kies je voor DAB pompen. Naast de top-kwaliteit en de lange levensduur, zijn deze pompen ook nog eens scherp geprijsd. Je koopt je DAB® pompen eenvoudig en snel bij Engeldot.

Toepassingen DAB® pompen

Er zijn verschillende DAB® pompen beschikbaar. Zo zijn er waterpompen voor beregening en irrigatie, circulatiepompen, dompelpompen of centrifugaalpompen.

Irrigatie en beregening

Voor het opvoeren van grondwater voor bijvoorbeeld beregening en irrigatie, heeft DAB® verschillende pompoplossingen. Zo zijn er de dompelpompen en motoren. Deze zijn van hoge kwaliteit, betrouwbaar en ontworpen om een efficiënt energieverbruik te waarborgen. Door het brede assortiment kan tegemoet gekomen worden aan elk type systeem tot en met industriële en aquaducttoepassingen.

Bedrijfstoepassingen

Ook voor verschillende bedrijfssectoren heeft DAB® technisch geavanceerde oplossingen ontwikkeld. Deze zijn zeer efficiënt en betrouwbaar. Denk bijvoorbeeld aan verwarming en airconditioning circulatiesystemen via wateraanvoer. Maar ook voor waterdruk voor brandbestrijding tot en met de afvoer van afvalwater.

Hoge kwaliteit; makkelijk te instaleren

De producten van DAB® zijn betrouwbaar en technisch geavanceerd. Ze zijn eenvoudig te installeren. Ook zijn ze efficiënt. En ze zorgen voor grote besparingen op de energiekosten bij verschillende toepassingen in woonomgevingen: verwarming en airconditioning, wateraanvoer en waterdruk, irrigatie en tuinieren, gebruik van regenwater, drainage, verzamelen en afvoeren van afvalwater, circulatie en filtratie van zwembadwater.

DAB® pompen kopen

Wanneer je overgaat tot aanschaf van een DAB® pomp, neem dan een kijkje op de website van Engeldot. Engeldot is een bedrijf dat een ruime keuze heeft aan DAB® pompen. En dankzij hun ervaring kunnen zij je alles vertellen over dit product.

Waterpompen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *