Tuin veranderen? Terras, oprit, pad of parkeerplaats aanleggen? Je kunt dan uiteraard kiezen voor tuintegels of klinkers, maar ook halfverharding is mogelijk. Er zijn verschillende soorten halfverharding. Zo kun je een schelpenpad aanleggen, een oprit van grind realiseren of een parkeerplaats met boomschorssnippers opvullen. Echter, naast voordelen, hebben deze vormen van verharding ook nadelen. Zo is een terras van grind niet handig om stoelen op te plaatsen. En boomschorssnippers op de parkeerplaats dienen regelmatig aangevuld te worden. Een vorm van halfverharding die zich perfect leent voor de aanleg van onder andere fiets- en wandelpaden is NobreCàl Halfverharding. Maar ook voor parkeerplaatsen, opritten en terrassen, is NobreCàl een goede keuze.

Voordelen NobreCàl Halfverharding

NobreCàl is een harde vorm van halfverharding. Daarom is dit ook goed begaanbaar voor fietsers en rolstoelgebruikers. Ook kan het uitstekend bereden worden, zelfs door zwaardere voertuigen, zonder dat er beschadigingen optreden. Daarnaast komt gladheid als gevolg van alg groei vrijwel niet voor, de paden blijven ook bij veelvuldige regen niet nat en glad. Wanneer de NobreCàl op de juiste manier wordt aangelegd, komt plasvorming dan ook niet voor. Deze vorm van halfverharding kent vrijwel geen onderhoud, terwijl je bijvoorbeeld schelpenpaden of grind moet aanvullen na een bepaalde tijd. Een ander voordeel van deze vorm van halfverharding is dat onkruid geen kans krijgt om te groeien. Chemische bestrijding is dan ook niet nodig.

De voordelen van NobreCàl op een rijtje:

  • harde vorm van halfverharding
  • onderhoudsarm
  • geen alg groei
  • geen plasvorming
  • geen onkruidgroei
  • 100% natuurlijk product
  • duurzaam product
  • natuurlijke kleur

Toepassingen van NobreCàl

NobreCàl Halfverharding kan op verschillende plaatsen gebruikt worden. Zo is het dankzij zijn hardheid uitstekend geschikt voor parkeerplaatsen en opritten. Maar ook als Halfverharding voor fiets- en wandelpaden is deze vorm van halfverharding een goede keuze. Onkruidbestrijding is niet nodig. Tevens is een terras dat je wilt laten opgaan in je tuin uitermate geschikt om aan te leggen met NobreCàl. Het natuurlijke karakter van dit product laat je terras één met de natuur worden.

Meer weten over NobreCàl

Wil je meer weten over NobreCàl Halfverharding, de aanleg ervan of de toepassing van dit product? Neem een kijkje op onze website.

Terras, oprit of een pad aanleggen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *