Ben je uitgekeken op je huidige keuken? Wil je wel een nieuwe keuken, maar is je budget niet toereikend? Denk er dan eens over na om je keuken te vernieuwen. Met een paar kleine aanpassingen, is je keuken weer als nieuw! En de kosten van een keukenrenovatie zijn vaak beduidend lager dan een compleet nieuwe keuken. Voor een Keukenrenovatie in Beilen of omgeving ga je naar Keukenspecialist Wilco Klunder. Deze ‘Nummer 1 Specialist’ zorgt ervoor dat jij snel weer aan de slag kunt in jouw vernieuwde keuken.

Keuken vernieuwen

Vaak raak je na een aantal jaren uitgekeken op je keuken. Een compleet nieuwe keuken is nog niet nodig of is te duur. Dan kun je ervoor kiezen om je keuken op te knappen. Voorbeelden van wat er zoal mogelijk is bij het vernieuwen van de keuken:

  • Vervangen van werkblad of aanrechtblad
  • De fronten van de keukenkastjes vervangen, overspuiten of beplakken met folie
  • Kranen en/of spoelbak vervangen
  • Inbouwapparatuur vernieuwen

Een keukenrenovatie, hoe gaat dat?

Wanneer je voor het vernieuwen van de keuken hebt gekozen, wil je uiteraard weten wat er zoal mogelijk is en hoe het allemaal in zijn werk gaat. Wanneer je Keukenservice Wilco Klunder je keuken laat renoveren, dan zal hij eerst persoonlijk bij je langskomen om jouw wensen en de mogelijkheden te bekijken. Alles wordt goed doorgesproken, maten kunnen direct opgemeten worden en hij zal direct een offerte op maat voor je maken. Mocht je akkoord gaan met de offerte, dan wordt er een datum voor de werkzaamheden gepland. Voorbereidingswerkzaamheden, zoals het overspuiten van de fronten, worden in de werkplaats gedaan. Dat betekent dat er op de dag van de keukenrenovatie snel en efficiënt gewerkt kan worden. Vaak is de renovatie al binnen één dag klaar. Je kunt dan dus direct van je nieuwe keuken genieten!

Voordelen van het vernieuwen van je keuken

  • Gratis en vrijblijvend advies van je keukenspecialist
  • Kosten van het vernieuwen van een keuken liggen lager dan de aanschaf van een nieuwe keuken
  • Renovatie vaak al binnen één dag klaar
  • Ruim aanbod in aanrechtbladen
  • Alle merken keukens kunnen gerenoveerd worden
  • De kosten zijn vooraf bekend, dus je komt niet voor onvoorziene kosten te staan

Ook je keuken laten renoveren?

Wil je jouw keuken opknappen, je keuken vernieuwen of je keuken compleet renoveren? Neem dan contact op met de nummer 1 keukenspecialist en vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Tijd voor een nieuwe keuken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *