Ook al zoek je niets, een bezoek van de website KadastraleKaart.com is altijd de moeite waard. Nadat de website zich opent zie je Nederland vanuit de lucht. Vervolgens kun je steeds verder inzoomen op eerst de provincie waar je woont, dan de gemeente om vervolgens het perceel te ontdekken waar je woont. De meeste mensen echter, gebruiken de kaart om relevante informatie op te halen.

De data is afkomstig van het Kadaster

 

KadastraleKaart.com staat vol met data die afkomstig is van het Kadaster. De website is dan weliswaar niet van deze instantie, de informatie die je ziet is dat wel. Bovendien is altijd sprake van actuele informatie. De gratis online kadasterkaart geeft je informatie uit de basisregistratie Kadaster. Ook kun je info halen over onroerende zaken, zakelijke rechten en download je een rapport met een luchtfoto.

Een abonnement afsluiten kan financieel aantrekkelijker zijn

 

Het bezoeken van de website is gratis. Tegen betaling kun je extra informatie van de website halen. Zo download je een Kadastrale kaart met maatvoering bijvoorbeeld, zoals je ook informatie over woningtransacties en over bestemmingsplannen en vergunningen van de website kunt downloaden. De website staat vol met betrouwbare Kadasterdata en wanneer je voor jou relevante gegevens wilt downloaden dan kost je dat slechts een gering bedrag. Mocht je nou vaker over gegevens willen beschikken, dan kan een abonnement afsluiten financieel voordeliger zijn.

De eerste vier weken adverteer je gratis

 

Op de kaart vol met Kadasterdata kun je ook jouw perceel of kavel te koop aanbieden. Interessant, omdat je dit perceel zo onder de aandacht brengt van tenminste 150.000 potentiële kopers ;en het feit dat je perceel goed onder de aandacht wordt gebracht. Het maakt het extra interessant om op KadastraleKaart.com te adverteren, omdat dit de eerste vier weken helemaal gratis is. Wil je dus steeds beschikken over actuele gegevens, geleverd door het Kadaster? Check dan KadastraleKaart.com. Je vindt er altijd precies wat je zoekt en zeker als je plannen hebt een perceel of object aan te kopen kan het je precies die informatie bieden die je zoekt.

Perceel te koop? Plaats gratis advertentie op KadastraleKaart.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.